Kozmetički salon KSENIJA

Make your day perfect!

PRP – pomlađivanje matičnim stanicama

Pitate li se zašto zvijezde poput Angeline Jolie ili Kate Moss izgledaju kao da nisu niti dana ostarjele. Mnogi će reći kako im je posao da budu lijepe, no istina je kako bez rada na sebi nema niti ljepote. Uostalom ono što Vas čini lijepim je skriveno u Vama, ostalo su samo pomagači u vidu tretmana i proizvoda koji Vam pomažu održavati ljepotu svježom i mladolikom.

Dvije slavne zvijezde koje smo prethodno spomenuli koriste tretman krvnom plazmom (PRP metodu pomlađivanja) jer je potpuno prirodna metoda i jedan je od popularnijih tretmana za održavanje mladolikog izgleda. Namijenjen je svima koji imaju problema s kožom, ali i onima čija koža je naizgled umorna, suha ili nije više elastična kao prije. Osim cijelog lica tretirati se mogu dekolte i vrat. Ovaj tretman je potpuno neinvazivan i odmah poslije provođenja se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Kako izgleda PRP tretman?

Tretman krvnom plazmom nije ništa novo, naime primjena vlastite krvi u terapijske svrhe poznata je više od 100 godina u medicini.

  • Kod PRP tretmana na uobičajen način se vadi krv.
  • Zatim se stavlja u posebnu centrifugu koja ekstrahira plazmu punu faktora rasta i matičnih stanica koje imaju stimulacijski i hidratacijski efekt na kožu te stimuliraju proces obnove kože.
  • Cilj je upravo izolirati najvrjednije sastojke krvi : faktore rasta i matične stanice koje imaju snažan efekt pomlađivanja i obnove kože. Takva se plazma nakon 10 minuta injektira u lice, dekolte, vrat i ruke kroz tanke iglice.
  • Tkivo je u dubokim slojevima prokrvljeno, stvara se novi kolagen, koža je hidratizirana, nestaju rane, oštećenja od sunca, bore i pigmentacija. Tako dobivena plazma može se obogatiti i hijaluronskom kiselinom.
  • Tretman traje oko 45 minuta od vađenja i pripreme krvi do samog tretmana.

Tretman je odličan izbor za osobe koje ne žele invazivne tretmane te, u konačnici, umjetan izgled. Ovaj tretman je dugotrajan (traje maksimalno do dvije godine, što ovisi o tipu kože te životnim navikama), a rezultat je mladolika i odmorna koža. Ipak rezultati se pojavljuju najkasnije unutar 3 tjedna od tretmana jer aktivnim sastojcima treba vremena da prodru duboko u kožu, a s obzirom na trajnost i rezultat svaka minuta čekanja vrijedi.

PHOSPHOLIGHT – injektivna metoda rastapanja lokaliziranih masnoća

Ova metoda razgrađuje lipide u masnim stanicama, povećava propusnost membrane masnih stanica i otpuštanje masnoća te potiče emulgaciju i enzimsku razgradnju oslobođenih masnoća. Predviđen je za lokalnu lipolizu i tretman tvrdokornih masnih naslaga koje se drugim metodama teško otklanjaju. Pogodan tretman za stražnjicu, bedra, natkoljenice, nadlaktice, koljena, bokove, trbuh…

Mezoterapija iglicama – K-surgery

Mezoterapija je metoda kojom se uz pomoć milimetarske iglice apliciraju revitalizirajući sastojci u gornje slojeve kože. Klijent zajedno s terapeutom odlučuje što će se aplicirati. U jednom tretmanu može se koristiti više seruma ( hijaluronska kiselina, botox, vitamini, serumi za podizanje tonusa, antioksidativni preparati…). Prije postupka na lice se stavlja anestetska krema kako bi tretman učinili ugodnijim.

REFIT – pametni sistem za oblikovanje tijela i pomlađivanje kože lica

* NOVA GENERACIJA RADIOFREKVENCIJE *

JEDINI U HRVATSKOJ!

  • Integriran dinamički pokret
  • Sigurno protiv iskrenja
  • Multi-polarni RF, Vakum i LED
  • Dinamičko pulsiranje
  • Više aplikatora

Multi-polarni RF – energija RF daje termalnu energiju u dermis i potkožan sloj, potiče brz metabolizam, jača kolagenske veze i poboljšava elastičnost kože.

Vakum – povećava cirkulaciju krvi, smanjuje međusobno prijanjanje masnih stanica i time preoblikuje tijelo. Pomaže kod efektivne penetracije RF energije u dublje slojeve kože.

LED – povećava cirkulaciju krvi i poboljšava tonus kože.

 

GREEN PEEL – Originalni biljni piling

NOVA KOŽA U SAMO 5 DANA!

Svaka osoba koja ima problematičnu kožu, muke muči s raznim preparatima te učestalim posjetima kozmetičkim salonima i dermatolozima, a sve to u nadi da će nešto od preparata i tretmana odstraniti probleme. Dakako, svaka koža je drugačija i različito reagira na tretmane i kreme pa ne biste baš trebali koristiti ono što je Vašoj prijateljici jako pomoglo. Uvijek je bolje potražiti savjet stručne kozmetičarke te prilagoditi terapiju upravo Vašem tipu kože.

Green peel – prirodna, dermatološki podržana terapija koja omogućuje individualno prilagođavanje terapija za sve tipove i stanja kože s različitim količinama biljnih sastojaka.

3 NAČINA:

GREEN PEEL FRESH UP

– nema piling efekt, koža se stimulira i osvježava prirodnim putem

– ten je svjetliji i svježiji

– pogodan za: umornu kožu bez svježine

– prevencija protiv starenja i gubitka elastičnosti

GREEN PEEL ENERGY

– treman stimulira cirkulaciju krvi i metabolizam stanica

– nudi koži prirodnu energiju koja je potrebna za obnovu stanica

– smanjuje ožiljke, nečiste pore te pigmentirana područja

– ujednačava ten

GREEN PEEL CLASSIC

– regeneracija i obnavljanje sa pilingom

– rješenje je za različite probleme kože i može se primijeniti na tijelu

 POGODNA ZA: proširene pore, seboreična koža, akne, ožiljci, bore, hiperpigmentacije od sunca, preventiva protiv starenja kože, strije, gubitak elastičnosti na tijelu

Lycon depilacija

 Lycon depilacija

Gotovo bezbolna depilacija!

Otklanja dlačice kratke i do 1mm. Koristi se za manja, osjetljiva područja(intimne zone, lice, pazuh).

Tijekom lycon depilacije koriste se posebna ulja, čistači i emulzije za smirivanje kože. Prije depilacije na kožu se stavlja ulje, pa vosak zahvaća samo dlačicu, te time ne povlači i ne trga kožu,  nego samo čupa dlačicu sa korjenom.

Nakon depilacije koža ostaje mekana, glatka, bez iritacija i crvenila.

Lycon voskovi su proglašeni najboljim voskovima na svijetu i koriste se u  više od 90 zemalja.

Lycon depilacija omiljena je među Hollywoodskim zvjezdama kao što su Uma Thurman, Demi Moore, Victoria Beckham i mnoge druge.